کد خبر 1815882
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۶
ترامپ نتانیاهو را تهدید به زندان کرد

رئیس جمهور آمریکا برای جلوگیری از حمله به بیروت، تهدیدهای بی‌سابقه‌ای علیه نتانیاهو مطرح کرده است.

به گزارش مشرق، رونی مانا، تاجر صهیونیست که از نزدیکان خانواده بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی است، اعلام کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از طریق تماس با همسر بنیامین نتانیاهو، وی را تحت فشار قرار داده تا از حمله به بیروت جلوگیری کند.

طبق گزارش روزنامه القدس العربی، مانا در پیامی در شبکه‌های اجتماعی نوشت که منابعی در کاخ سفید به او گفته‌اند ترامپ با سارا نتانیاهو تماس گرفته و هشدار داده است که در صورت بی‌توجهی نتانیاهو به درخواست واشنگتن برای توقف حمله به بیروت، او را راهی زندان، پسرش را از آمریکا اخراج و دارایی‌های خانواده را در ایالات متحده مسدود خواهد کرد.

این اظهارات پس از انتشار گزارش‌هایی درباره یک تماس تلفنی پرتنش میان ترامپ و نتانیاهو مطرح شد؛ تماسی که گفته می‌شود در آن رئیس‌جمهور آمریکا با شدت از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تشدید حملات به لبنان انتقاد کرده است.

رونی مانا در ادامه فاش کرد که ترامپ به سارا نتانیاهو وعده داده است پس از شکست احتمالی نتانیاهو در انتخابات آینده کنست، به خانواده او پناهندگی سیاسی اعطا خواهد کرد.

وی همچنین گفته است که سارا نتانیاهو پس از این تماس وارد اتاق همسرش شده و با صدای بلند با او مشاجره کرده است. به گفته مانا، نتانیاهو پس از آن با ترامپ تماس گرفته و اعلام کرده که خواسته واشنگتن را خواهد پذیرفت.

یائیر نتانیاهو، پسر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سال‌ها است در شهر میامی آمریکا اقامت دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۹:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
    2 0
    بازی زرگری است . ترامپ با حمله روز اول به مدرسه در ایران نسان داد که از نتایابو ‌پلیدتر است
  • IR ۰۹:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
    0 1
    تو را خدا نگاه کن حاکمان پر ادعای دنیای وحشی یک مشت مفلوک در به در
    • IR ۱۱:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
      1 1
      بازی نخور . باور نکن
  • محمد IR ۱۰:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
    1 0
    می‌فرماید جنگ زرگری
  • حمید IR ۱۰:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
    1 0
    این دعوا های زرگری بیشتر برای خورراک رسانه ها و برای اغفال و دل خوش کردن ابلهان و ساده انگاران مخصوصا ساده لوحان داخل ایران ؛ هر چند وقتی بر پا میگردد و اگر نه کافیه که ترامپ یک ماه ؛ فقط یک ماه حمایت لجستکی و مالی و تسلیحاتی اش را از رژیم صهیونیستی بردارد آنوقت خواهیم دید که این رژیم و شخص نتانیاهو چگونه مثل تکه یخی که در آب گرم قرار گرفته است ؛ در یک چشم به هم زدنی خود به خود محو خواهد شد .
    • حسین IR ۱۹:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
      0 0
      حرف شما درسته. ولی تمام رئیس جمهور های امریکا با حمایت یهودی ها انتخاب میشوند و اگر کسی کاری ضد اسراییل بکند. او را اول تهدید به برکناری سپس به محاکمه و ترور و... میکنند. پس هیچ رئیس جمهوری در امریکا جرئت ندارد ضد اسراییل کاری کند. اما امروز بیشتر مردم امریکا فهمیدن که منافع اسراییل از امریکا مهم تر شده برای امریکا. امریکا میدونست که با ترور رهبری ایران پدرشون رو در میاره و قوی تر میشه. اما فقط برای خوشحالی اسراییل حاضر شد کلی تلفات بده. بیش از پانصد امریکایی کشته شدن. اما سانسور میکنند. بعد از ۳سال دیگه ترامپ رو ترور یا محاکمه میکنند. اگه نکردن ! این کامنت بماند یادگار. ترامپ کارش تمام است. چون ایران رو قوی کرد. اینده نشون میده کی قوی شده کی ضعیف و منزوی. یاعلی
  • IR ۱۰:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
    1 0
    گول این دعوای زرگری به خصوص وقتی این طور رسانه ای میشه رو نخوریم
  • IR ۱۱:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
    1 0
    همش فیلمه
  • IR ۱۳:۵۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
    0 0
    نتانیاهو رو میکشیم
  • IR ۱۵:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۴
    0 0
    غلطا اضافی . اینا موجودیتشون به هم وابسته است پدر سوخته های حقه باز

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس